Syng med

No slides found, please add some!

Alle er velkomne

Vi er altid interesserede i at møde nye sangere, der har lyst til at være med i koret. For at synge med, skal du have korerfaring, kunne følge et nodebillede, synge rent, have et “musikalsk øre” og være i stand til at følge med, når vi øver nye ting.

Alle er velkomne til at besøge os til en almindelig prøveaften og mærke efter, om stemningen og niveauet passer. Herefter laver vi en aftale om foresyngning. Vi øver hver mandag i sæsonen fra kl. 19.30 – 22.00 i Hellerup Kirkes Sognegård – se adresses forneden på siden.

Vi har for tiden ledige pladser i tenor- og basgruppen. 

Skulle vi ikke have plads til dig lige nu, hører vi gerne fra dig alligevel og skriver dig på vores venteliste, hvis din stemme passer til koret.

Send formanden Pernille Ring en mail på info@bachkoret.dk, hvis du er interesseret.

Assistenter

Ind imellem bruger vi assistenter til værker, hvor koret skal være lidt større, eller hvis vi behøver ekstra støtte i stemmegrupperne. Kravene til assistenter er de samme som til faste medlemmer, Blot skal du være indstillet på at arbejde hjemme (hvis du ikke kender værket til bunds) da assistenter ofte deltager i færre prøver og derfor skal tilegne sig værkerne mere selvstændigt.

For at blive optaget som assistent, skal du til en foresyngning hvor du synger et par vers af en sang, du selv vælger og holder af, efterfulgt af et par tests for indplacering i en stemmegruppe m.v.. Derefter kommer du på vores assistent liste og bliver kontaktet når vi har behov for ekstra stemmer til bestemte værker.

Er du interesseret i at blive assistent, kan du kontakte formanden på info@bachkoret.dk.