Kontakt

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål om koret,
optagelsesprøver eller andet relevant.

Vil du synge med?

Vi er altid interesserede i at møde nye sangere, der har lyst til at være med i koret. For at synge med, skal du have korerfaring, kunne følge et nodebillede, synge rent og være i stand til at følge med, når vi øver nye ting.

Alle er velkomne til at besøge os til en almindelig prøveaften og mærke efter, om stemningen og niveauet passer. Herefter laver vi en aftale om foresyngning. Vi øver hver mandag i sæsonen fra kl. 19.30 – 22.00 i Hellerup Kirkes Sognegård.

Ledige pladser

Vi har for tiden ledige pladser i tenor- og basgruppen. 

Skulle vi ikke have plads til dig lige nu, hører vi gerne fra dig alligevel og skriver dig på vores venteliste, hvis din stemme passer til koret.

Send formanden Pernille Ring en mail på info@bachkoret.dk, hvis du er interesseret.

Assistenter

Ind imellem bruger vi assistenter til værker, hvor koret skal være lidt større, eller hvis vi behøver ekstra støtte i stemmegrupperne. Kravene til assistenter er de samme som til faste medlemmer, blot skal du være indstillet på at arbejde hjemme (hvis du ikke kender værket til bunds), da assistenter ofte deltager i færre prøver og derfor skal tilegne sig værkerne mere selvstændigt.

For at blive optaget som assistent, skal du til en foresyngning, hvor du synger et par vers af en sang, du selv vælger og holder af, efterfulgt af et par tests for indplacering i en stemmegruppe m.v.. Derefter kommer du på vores assistentliste og bliver kontaktet når vi har behov for ekstra stemmer til bestemte værker.

Er du interesseret i at blive assistent, kan du kontakte formanden på info@bachkoret.dk.

Skriv til os

  Her bor vi

  Hellerup Kirkes Sognegård
  Margrethevej 7B
  2900 Hellerup

   

  Ledelse

  Pernille Ring, formand: (+45) 41 17 99 76

  Jan Scheerer dirigent: (+45) 61 26 25 27

  Begge modtager mails på adressen: info@bachkoret.dk